Üzemeltető:

Cégnév: Tutti Élelmiszeripari Kft.
Cégjegyzékszám: 08-09-002467
Adószám: 10713435-2-08
Közösségi adószám: HU10713435
Bankszámla: 10960008-00000002-63000003

Telephely: 9142 Rábapatona, Pinkerét

Nyitvatartás:

Online bolt a hét minden napján 24 órában tart nyitva.


Ügyfélszolgálat:

Kapcsolatfelvétel az oldalon keresztül.

E-Mail: tutti@tutti.hu

 

 

 


 

Fizetési módok

Elő-átutalás: A visszaigazoláson szereplő rendelés összegét a feltüntetett bankszámlaszámunkra elutalni. Amint bankszámlánkon az összeg megjelent, a termék kiszállítását megkezdjük az Ön által megjelölt címre.

Utánvét: Az utánvétnek külön felára van a postázási díjon kívül. Ezt az összeget a megrendeléskor és a visszaigazolásban is feltüntetjük. Ekkor a termék összegét, a postaköltséget és az utánvét díját az átvételkor a futárnak kell készpénzben fizetni. Az utánvét díja: 300 Ft.

Szállítás

A termékek szállítási díját a pontos rendelés ismeretében kalkuláljuk, melyet a rendelés megerősítése előtt az ár kalkulálásánál külön tételként  feltüntet a rendszer.

Kérjük ne feledje, hogy az ingyenes csomagküldést kizárólag 20.000.- Ft érték feletti rendelés esetén tudjuk vállalni! Minden ellenkező esetben a csomagküldés díja minimum 800.- Ft előre utalás esetén, 1.100.-Ft utánvétel esetén!

Reklamáció és Garancia

Cégünk reklamációt csak írásban (e-mail, levél) fogad el. A reklamációt 2 napon belül megvizsgáljuk, az eredményről és további teendőkről a vásárlót írásban értesítjük.

A regisztrált felhasználókra vonatkozó további tudnivalók

Elfelejtett jelszó

  • Vásárláshoz először regisztrálnia kell oldalunkon, majd a regisztráció során megadott e-mail/jelszó párossal kell belépnie.
  • Amennyiben jelszavát elfelejtette, és korábban már regisztrált, úgy rendszerünk elküldi a regisztrált e-mail címhez tartozó jelszót.
  • Kattintson a beléptető felületen annak kitöltése nélkül az OK gombra, majd a megjelenő tartalmi felületen az email cím kitöltése után a Jelszó elküldése gombra.
  • Rendszerünk pár percen belül automatikusan elküldi a megadott e-mail címre a címhez tartozó jelszót.
  • Probléma esetén, kérjük, jelezze azt ügyfélszolgálatunkon (webshop@tutti.hu).

Megjelenési információk

  • A termékekről megjelent információk feltöltését alapos munka előzi meg, hogy részletes ismertetőkkel és képekkel segíthessük az Ön vásárlói döntését. Sajnos azonban előfordulhatnak eltérések a gyártó által közölt adatokban és/vagy a rendelkezésünkre bocsátott képekben, ezért az esetlegesen megjelenő téves információért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Amennyiben nem biztos az adott termék leírásának hitelességében kérjük, keresse fel a gyártó honlapját, ahová az adott termék részletes leírásánál megjelenő linkre kattintva könnyedén elnavigálhat.
  • A mindenkori fizetendő ár a megrendelés leadásának idején érvényben lévő, az érvényes ÁFA törvény szerinti általános forgalmi adó összegét is tartalmazó bruttó ár. Árváltozás esetén értesítjük Önt, és lehetősége van a módosított áron megrendelését visszautasítani vagy továbbra is fenntartani. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!