Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díjban részesült a TUTTI Élelmiszeripari Kft. Prohászka Ottó, a TUTTI Kft. ügyvezető igazgatója dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési minisztertől vehette át az elismerést.

A minisztérium által meghirdetett pályázat célja azon hazai agrárgazdasági szervezetek országos szintű elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak a minőségi munkavégzésnek, az egyenletesen jó minőségű termékek előállításának illetve szolgáltatás nyújtásának.

A pályázat célja továbbá olyan modell kialakítása, bevezetése és hatékony működtetése a díjazott szervezetek által, amely példa értékű és segíti az agrárgazdaság többi szereplőinek folyamatos fejlődését.

A Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj odaítéléséről a bizottság javaslata alapján a vidékfejlesztési miniszter döntött. A díjat ünnepélyes keretek között, a minisztérium 2012. március 15-i ünnepsége keretén belül a vidékfejlesztési miniszter adta át a Minisztérium épületében.

Nagy büszkeség számunkra, hogy a díjat odaítélő Bizottság javaslatára a 2012-ben díjazott vállalkozások közül mi is megkaptuk a lehetőséget, hogy további három évig használhassuk a MAMD védjegyet.
Kapcsolódó  hír: http://tutti.hu/index.php/hireink/mamd/

        

Sajtó: www.elelmiszerlanc.kormany.hu
          www.marcius15.kormany.hu
          www.trademagazin.hu

TOVÁBBI DÍJAINK