Szeretettel köszöntjük régi és új látogatóinkat megújult honlapunkon!

welcome
Megújult oldalunkon az eddigi gyakorlathoz hasonlóan Önök továbbra is tájékozódhatnak a Tutti Kft. életében történő legfrissebb hírekről, médiamegjelenésekről.
Újdonság, hogy a Tutti webshopja beépült a weboldalba, amit az oldal tetején található menüsor utolsó WEBSHOP menüpontjából érhetnek el. Fontos tudni, hogy a weboldallal együtt a Tutti Kft. vállalatirányítási rendszere is megújult, ezért a régi, visszatérő vásárlóinktól a rendszer ismételt regisztrációt kér! Ezért elnézésüket kérjük, de bízunk benne, hogy megújult oldalunk könnyebb, átláthatóbb, újdonságokkal szolgáló felülete egyben örömet is fog okozni Önöknek!
A webshop felső részében lapozható felületen ezentúl is tájékoztatjuk Önöket legújabb akcióinkról. A több szempontot is figyelembe vevő új rendszerezési lehetőséggel és keresési opcióval szeretnénk segíteni a tájékozódást kínálatunkban.
Új fizetési móddal is bővültünk, vásárlásaikat ezentúl bankkártyás fizetéssel is rendezhetik, amit a megrendelés leadásakor tudnak kezdeményezni.

Reméljük, hogy a megújult külsőnk, a felhasználók kényelmét szolgáló új szolgáltatásaink és az egyszerű, átlátható webshopunk elnyeri látogatóink tetszését, és gyakori vendégeink lesznek online felületünknek.
Egyben várjuk és megköszönjük észrevételeiket is, amiket a Kapcsolat menüpont Üzenetküldés almenüből tudnak eljuttatni hozzánk!

Kellemes böngészést és jó vásárlást kívánunk!