Szponzorálás

A TUTTI Kft. filozófiájában kezdetektől fogva kiemelt helyen szerepel a karitatív tevékenység és a helyi sportolók, sportegyesületek támogatása, ezen belül is az ifjúsági versenysport.

A vállalkozás nevét is viselő Koroncói TUTTI Judo Klubot, az ország egyik legsikeresebb judo klubját, már 1991 óta támogatjuk. Több éven át a győri önkormányzattal közösen szerveztük a TUTTI Kadett Judo Világkupát is. Számos alkalommal támogat a cég más, helyi kezdeményezésű sporteseményeket, valamint évek óta szponzorálja a Győri ETO női kézilabdaklubot és a koroncói, valalamint rábapatonai futballcsapatot is.      

                                                           győri eto                  judo klub logo        
Mivel Prohászka Ottó és Molnár János is alapító tagja az 1992-ben alakult Első Győri Lions Klubnak, így kezdetektől fogva támogatjuk annak tevékenységét, csakúgy mint a fiatal Lionsok, a LEO-K munkáját.

                                                           lions logo                  leo logo
A kultúra támogatása először egy-egy helyi könyv kiadásához nyújtott támogatásban, majd egy-egy érdemesnek vélt helyi művész segítésében, az utóbbi években pedig a Győri Nemzeti Színház, valamint a Győri Filharmonikus Zenekar munkájához nyújtott anyagi támogatásban testesült meg. A cég minden évben kb. 70 színházbérletet vásárol, amelyet a dolgozók között oszt ki, egyfajta jutalmazásképp. Egyéb eseti támogatásban is részesítettük a Győri Nemzeti Színházat. Prohászka Ottó 2007. június 7-én Kisfaludy-Díjban részesült.
                                                  szinhaz     zenekar