Üzleti Díjaink

 Magyar Brands Üzleti Díj 2016

2016-ban hetedszer tették mérlegre a hazai márkákat a MagyarBrands bírálói. Idén először immár három kategóriában díjazta a Szakmai Bizottság a márkákat: kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka, és innovatív márka kategóriában. 

brands

Tovább...

Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díj 2016

Idén is kiosztották a Magyar Agrárgazdasági Díjat (MAMD). 

Magyar agrárgazdasági díj

Tovább...

Üzleti Etikai Díj 2014

2014. november 19-én a Piac & Profit által rendezett ünnepélyes díjátadó gálán a Tutti Élelmiszeripari Kft. Nagyvállalat kategóriában Üzleti Etikai díjban részesült. 

Üzleti etikai díj   díj

 Tovább...

Legjobb Női Munkahely 2013 Díj

2014. november 13-án a Legjobb Női Munkahely Díjat vehette át Prohászka Ottó ügyvezető és Prohászka Andrea cégvezető a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség elnökétől, Ferenczi Andreától

Legjobb női munkahely
Tovább... 

Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díj 2012

2012. március 13-án Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díjban részesült a TUTTI Élelmiszeripari Kft.
Prohászka Ottó, a TUTTI Kft. ügyvezető igazgatója dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési minisztertől vehette át az elismerést. 

Tovább... 

"2011. Év Vállalkozója" Díj

A VOSZ Ügyvezető Elnöksége 2011. december 2-án "2011. Év Vállalkozója" díjban részesítette Prohászka Ottót, a TUTTI Élelmiszeripari Kft. tulajdonosát.

év vállalkozója fotó

 Tovább...

Pegazus Díj

A Pegazus Díj a legdinamikusabban fejlődő magyarországi kis- és középvállalkozások teljesítményét ismeri el. A TUTTI Élelmiszeripari Kft. 2011. december 1-jén elnyerte a Pegazus Díj 2. helyezését a Nyugat-Magyarországi Régió "Piacvezető" kategóriájában.

Tovább...

Presztízs-díj

A Kisalföld napilap és Lapcom Kiadó 2002-ben hirdetett első ízben pályázatot a helyi gazdaság legjobban teljesítő szereplőinek elismerésére. A Kisalföldi Presztízs-díj a megye vállalkozásainak teremt lehetőséget a megmérettetésre, egy rangot jelentő elismerés megszerzésére. Ezen elismeréseket öt kategóriában osztják ki, melyek közül az Év vállalkozása díjat 2006-ban a Tutti  Élelmiszeripari Kft. nyerte el.

2010-ben pedig az Év üzletembere díjat vehette át Prohászka Ottó, mint a Tutti Élelmiszeripari Kft. tulajdonosa.

2010