10.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Szállítási információk

BodySelect ZnMgB6 kapszula 120 db/fl

Ár: 2.990 Ft Nettó: 2.354 Ft 28.208 Ft /kg


ZMB kapszula cinkkel, magnéziummal és B6-vitaminnal. Étrend-kiegészítő készítmény.


  • Készleten
  • Forgalmazó: Tutti
  • Nettó tömeg: 106 g
  • Cikkszám: 2890417
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett! Figyelem: Az ingyenes házhozszállítási kedvezményünk csak akkor érvényes, ha TUTTI és BODYSELECT termékekből tevődik össze a 10.000 Ft. Vendégtermékeinkre tehát NEM vonatkozik az ajánlat! A forgalmazóra vonatkozó információt a termék oldalán közvetlenül a termékfotó mellett találhatja meg. Amennyiben a forgalmazó Tutti, BodySelect, akkor számít bele a 10.000 Ft-hoz kötött ingyenes kiszállítási limitbe!
Szállítási információk

Szállítási feltételek és fizetési módok

BodySelect ZnMgB6 kapszula 120 db/fl

Termékleírás

A Cink-magnézium-B6 egy olyan vitamin és ásványi anyag kombináció, mely hozzájárul az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, az immunrendszer erősítéséhez, valamint rendszeres fogyasztása növeli az izomerőt. A magnézium maga elengedhetetlen a szív, az izomzat, az idegrendszer megfelelő működéséhez, az anyagcserefolyamatokhoz, a csontfejlődéshez. A B6-vitamint nemcsak felszívódást elősegítő anyagként adjuk hozzá, de az egyben elősegíti a nemi hormonok egyensúlyban tartását és az idegrendszer kiegyensúlyozott működését. Mi több, a kapszula cink tartalmánál fogva egyensúlyban tartja a vércukor szintet, gyorsítja a sebgyógyulást és erősíti az immunrendszert.

Főbb jellemzők

  • Erősíti az immunrendszert
  • Növeli az izomerőt
  • Javítja az idegrendszer működését

Megnevezés

ZMB kapszula cinkkel, magnéziummal és B6-vitaminnal. 

Felhasználási javaslat

Naponta 1 kapszulát bő folyadékkal lenyelni. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Összetevők

Ásványi anyagok (magnézium: magnézium-oxid, magnézium citromsavval alkotott sói, cink: cink-oxid), maltodextrin, kapszulahéj (zselatin, tisztított víz, kalcium-karbonát, keményítő-nátrium-oktenil-szukcinát), csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid).

Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

További leírás

A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat.

Logisztikai adatok
Nettó tömeg 106 g
Bruttó tömeg 181 g
minőségmegőrzési idő 24 hónap
Aktív összetevők (1 Kapszula)
Magnézium 419 mg - 112 NRV %
Cink 10 mg - 100 NRV %
B6 vitamin 2,8 mg - 200 NRV %

* NRV: Napi táplálkozási beviteli referencia érték felnőttek számára