Ingyenes szállítás 5000 Ft felett! Szállítási információk

Csomagológépek, berendezések

Vertikális és horizontális elrendezésű csomagoló gépsoraink síkfóliából az alábbi csomagolásokat készítik. Mindegyik csomagolástechnológia egyaránt alkalmas egy és többkomponensű por alakú élelmiszerek, valamint instant termékek csomagolására.

Egyadagos párnatasak (sachet): mind a négy oldalán hegesztett fólia, általában egyadagos termékekhez, melyek displayben kerülnek forgalomba.

Párnatasak: két oldalán hegesztett fólia.

Beszúrt, oldalredős állótalpas tasak: két oldalán, alul-felül hegesztett, mindkét oldalán beszúrt tasak. A kialakításnak köszönhetően a kiszerelés felállítható.

Élhegesztett, állótalpas tasak: alul felül hegesztett beszúrt tasak, amelynek oldalsó élei is szépen meg vannak hegesztve. Az élek hegesztésének köszönhetően ez a kiszerelés szép kiállású és stabil. Az élhegesztett tasaknál lehetőség van simítózár használatára is, ami a csomagolást visszazárhatóvá teszi.

Stick: az automatizált gépsor az elkészített stick terméket egyszerre gyűjtőcsomagolásba teszi. A gyűjtőcsomagolásba tetszés szerinti darabszám kerülhet.

Flakon: automata flakoncímkézés, indukciós originálzárással.

Porok: különböző formájú flakonok töltését vállaljuk.

Tabletták: teljesen automatizált tablettaszámlálóval ellátott flakontöltő géppel rendelkezünk.

Ipari csomagolások: különböző méretű zsákos és big bag kiszerelésű termékek csomagolása.