Valósítsd meg céljaidat a poralapú élelmiszerek piacán a TUTTI-val!

Bérgyártásunk szakmai alapjai

A bérgyártás -vagy szerződéses gyártás- olyan stratégiai együttműködés, amelyben a termék koncepciója vagy alapötlete a megbízótól, azaz tőled érkezik, míg a fejlesztés, gyártás, csomagolás és minőségbiztosítás a TUTTI szakembereinek kompetenciája. Minden egyes szakterület összehangoltan azért dolgozik, hogy az elképzelésből ne csak egy termék, hanem professzionálisan előkészített siker szülessen.

A poralapú élelmiszerek és étrend-kiegészítők piacán a későbbiekben ez a modell és a szakmai felkészültségünk, rugalmasságunk lehetőséget ad számodra és a márkádnak arra, hogy gyorsan reagálj a változó fogyasztói igényekre, bővítsd portfóliódat, optimalizáld erőforrásaidat, miközben termékeid következetes minőséget képviselnek.

A TUTTI közel 40 éves K+F és gyártási tapasztalatával, modern technológiai hátterével, rugalmas kapacitásával és minőségbiztosítási rendszerével a teljes bérgyártási folyamatban megbízható partner az ötlettől a késztermékig.

Márkaépítés

A jó ötlettől a sikerig

Ebben a szegmensben azok a márkák lehetnek igazán sikeresek hosszútávon, amelyek nemcsak termékfejlesztésben gondolkodnak, hanem hosszú távú márkastratégiával és vízióval is rendelkeznek. Ezt igazolják gyártói tapasztalatink és fogyasztói kutatásaink. Talán ez az egyik legizgalmasabb része ennek a piacnak: amikor egy jó ötlet, egy valódi szükséglet és a megfelelő szakmai háttér találkozik. Ez a titkos recept arra, hogy ne csak egy átlagos étrend-kiegészítő szülessen, hanem siker, ami maradandó értéket képvisel. Legyen komplex víziód, stratégiád a branded és terméked mögött! Nem csak a megvalósításban, a felépítésben is a partnered lehetünk.
Tudomány

Porított alkímia

A legjobb pudingporok, fehérjeturmixok, forró italok elkészítése a laborban kezdődik, ahol kiváló minőségű összetevőket – fehérjék, szénhidrátok, zsírok, vitaminok, ásványi anyagok és aromák – kiválasztjuk, kimérjük és összekeverjük. Ezeket a nyersanyagokat azután speciális feldolgozási technikáknak vetjük alá, a tejsavó fehérjétől az instant kávéig a közös nevező a folyékony vagy szilárd összetevők finom - kényelmesen fogyasztható - porrá alakítása.
K+F

Erősségünk a finomság

Az íz önmagában nem összetevője a por alapú étel recepteknek, inkább a következménye. A fogyasztód számára a legfontosabb termékjellemző, ezért munkatársaink érzékszervi bírálat képzésen is részt vesznek. Csapatunkban magasan kvalifikált és tapasztalt íz-szakértőinkre bízhatod magad. Egyedülálló íz-adatbázisunk segítségével lehetőséged van arra, hogy beállítsuk terméked egyedi, más termékektől megkülönböztethető ízvilágát.
Saját márka

Jelenj meg egyedi termékeiddel! 

A szerződéses gyártás egyik fontos  jellemzője a termékek testreszabásának lehetősége. A TUTTI az együttműködés során életre kelti elképzeléseidet. Ez a rugalmasság felbecsülhetetlen, különösen egy olyan korszakban, amikor a fogyasztók személyre szabott étkezési lehetőségeket és ízvilágot keresnek.

Bérgyártási szolgáltatásaink

Kék zakós ügyfél jogi szöveget vesz át

Egyedi termékfejlesztés

Teljes körű megoldást kínálunk az új termékek fejlesztéséhez, az alapanyag kiválasztásától a végtermékhez illő, élelmiszerjogilag megfelelő csomagolás kialakításáig.

Tovább olvasom

Kész- és félkésztermék-gyártás

Félkésznek nevezzük az olyan termékeket, melyek a gyártási folyamat után még nem kerülhetnek az üzletek polcaira, további feldolgozásuk, vagy csomagolásuk szükséges.

Tovább olvasom

Design és csomagolás

Teljes körű megoldást kínálunk az új termékek fejlesztéséhez, az alapanyag kiválasztásától a végtermékhez illő, élelmiszerjogilag megfelelő csomagolás kialakításáig.

Tovább olvasom