Por alapú élelmiszerek fejlesztése és gyártása

  • Saját márkás és egyedi termékek fejlesztés
  • Professzionális gyártás minőségi alapanyagokkal
  • Dedikált támogatás a receptúra-alkotástól a csomagolásig

Szakmai alapunk a maximalitás.

A gyártásban és bérgyártásban legfőbb szerepünk: a felelősség és a maximális elkötelezettség minden partnerünk és projektünk mellett. Ezért dolgoztuk ki az egyik legszigorúbb, legösszetettebb, nemzetközi szabványokon alapuló, azokat magába foglaló saját minőségbiztosítási rendszerünket, amely garantálja a biztonságos, következetes és kifogástalan minőséget minden egyes általunk gyártott terméknél. Ezek a TUTTI szakmai alapjai.

A Tutti laboratóriumaiban professzionális kutató és ellenőrző munka folyik

Több évtizedes szakmai tapasztalat

Közel 40 éves K+F és gyártói múltunk, valamint a bérgyártásban szerzett tapasztalatunk biztos szakmai alapot ad együttműködéseinkhez. Csatlakozz azokhoz, akik már a TUTTI szakértelmére bízták és bízzák termékeiket!

Hazai gyártás, nemzetközi piacok

Modern gyártóüzemünk és logisztikai bázisunk Nyugat-Magyarországon, a Győr közeli Rábapatonán működik. Innen szállítjuk partnereink részére a legyártott és megrendelt termékeket Magyarországon belül és a világ számos pontjára egyaránt.

Miért a TUTTI?

Teljes körű, megbízható bérgyártói megoldást kínálunk poralapú élelmiszerek, táplálék- és étrend-kiegészítők, tabletták és kapszulák gyártására, azaz: Tapasztalatot, minőséget és rugalmasságot garantálunk – első kézből, egy helyen.

Kik vagyunk?

A TUTTI Élelmiszeripari Kft-t Prohászka Ottó alapította 1986-ban, Ménfőcsanakon. A cég indulásakor jellegzetes termékünk a fagylaltpor volt, köszönhetően a receptúra  kifejlesztésének és a hozzá kapcsolódó szabadalomnak. Bérgyártással 1987-től foglalkozunk, azóta saját márkáink, és bérgyártott termékek területén is megkerülhetetlenek vagyunk. Exporttermékeink 64 országgal kötik össze a TUTTI Kft-t. Gyártói bázisunk Rábapatonán van, ahol  közel 150 főt foglalkoztatunk a por alapú élelmiszergyártásban.