20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Szállítási információk

Egyedi termékek gyártása, bérgyártása

Cégünk poralapú élelmiszerek fejlesztésével, gyártásával, csomagolásával foglalkozik.
Nem csomagolóanyag-gyártó nyomda vagyunk, de szakmai segítséget nyújtunk a nálunk bércsomagolásban gyártatott termékek megfelelő nyomdai kivitelezéséhez.

Gyártósorainkon magas minőségű portermékeket és tablettákat, valamint kapszulákat tudunk költséghatékonyan és rugalmasan előállítani.

A termékeinket, melyek az általános felhasználású, illetve különleges táplálkozási célú élelmiszerek csoportjába sorolhatóak az érvényes EU-előírásoknak megfelelően készítjük.

A TUTTI Kft. ismert mind a kiskereskedelem, mind az italautomatás üzletágban, illetve elismert sajátmárka gyártó az instant italporok kategóriájában. Ezek mellett jelentős sajátmárkás fejlesztéseink elérhetőek a funkcionális élelmiszerek, sport-táplálék kiegészítők, étrend-kiegészítők termékkategóriájában is.

Mivel a sajátmárkás termékek piacának bővülése folyamatos, cégünk hosszú távú üzleti stratégiájának egyik fő elemeként szerepelnek.

Gyártó és szolgáltató cégként komplett megoldást nyújtunk új termékek kifejlesztésére az alapanyag kiválasztásától a végtermékhez illő, élelmiszerjogilag megfelelő csomagolás kialakításáig. Kiemelten nagy figyelmet fordítunk a minőségre, megbízhatóságra és a versenyképes ár-érték arányra.

Bérgyártási szolgáltatásaink közé tartozik:

  • a termékfejlesztés,
  • a félkésztermék-gyártás,
  • a késztermékgyártás,
  • valamint a fogyasztói kiszerelésbe történő lecsomagolás.

Nyersanyagainkat, segédanyagainkat gondosan megvizsgáljuk és csak az ellenőrzés során megfelelő minőségűnek ítélt alapanyagokat használjuk fel.

Csomagolási formák széles választékát nyújtjuk úgy fóliában, mint flakonokban, papírdobozokban és displayekben.

Integrált Vállalatirányítási Rendszerünk lehetővé teszi a magas szintű nyomonkövetést az alapanyagoktól a késztermékig.

Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött szívesen ajánljuk saját márkás termékeikhez jól bevált standard receptjeinken alapuló termékeinket is. Kérjük, tekintse meg weboldalunkon a terméklistánkat!