20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Szállítási információk

Szolgáltatásaink

Egyedi termékek gyártása, bérgyártása

Egyedi termékek gyártása, bérgyártása

Cégünk poralapú élelmiszerek fejlesztésével, gyártásával, csomagolásával foglalkozik.
Nem csomagolóanyag-gyártó nyomda vagyunk, de szakmai segítséget nyújtunk a nálunk bércsomagolásban gyártatott termékek megfelelő nyomdai kivitelezéséhez.

Gyártósorainkon magas minőségű portermékeket és tablettákat, valamint kapszulákat tudunk költséghatékonyan és rugalmasan előállítani.

A termékeinket, melyek az általános felhasználású, illetve különleges táplálkozási célú élelmiszerek csoportjába sorolhatóak az érvényes EU-előírásoknak megfelelően készítjük.

A TUTTI Kft. ismert mind a kiskereskedelem, mind az italautomatás üzletágban, illetve elismert sajátmárka gyártó az instant italporok kategóriájában. Ezek mellett jelentős sajátmárkás fejlesztéseink elérhetőek a funkcionális élelmiszerek, sport-táplálék kiegészítők, étrend-kiegészítők termékkategóriájában is.

Mivel a sajátmárkás termékek piacának bővülése folyamatos, cégünk hosszú távú üzleti stratégiájának egyik fő elemeként szerepelnek.

Gyártó és szolgáltató cégként komplett megoldást nyújtunk új termékek kifejlesztésére az alapanyag kiválasztásától a végtermékhez illő, élelmiszerjogilag megfelelő csomagolás kialakításáig. Kiemelten nagy figyelmet fordítunk a minőségre, megbízhatóságra és a versenyképes ár-érték arányra.

Bérgyártási szolgáltatásaink közé tartozik:

  • a termékfejlesztés,
  • a félkésztermék-gyártás,
  • a késztermékgyártás,
  • valamint a fogyasztói kiszerelésbe történő lecsomagolás.

Nyersanyagainkat, segédanyagainkat gondosan megvizsgáljuk és csak az ellenőrzés során megfelelő minőségűnek ítélt alapanyagokat használjuk fel.

Csomagolási formák széles választékát nyújtjuk úgy fóliában, mint flakonokban, papírdobozokban és displayekben.

Tovább

Egyedi termékfejlesztés

Egyedi termékfejlesztés

Meglévő receptjeinket igényeik szerint továbbfejlesztjük, új termékötleteiket szakértő kollégáink segítségével megvalósítjuk.

Fejlesztéseink iránya a piac igényeinek megfelelő termékek előállítása.

Laboratóriumunk korszerű ellenőrző, vizsgáló eszközökkel és üzemi kísérleti berendezésekkel segíti a termékfejlesztés és a minőségellenőrzés munkáját. A beérkező alapanyagok, félkész termékek és késztermékek folyamatos, szigorú fizikai, kémiai és mikrobiológiai felügyelet alatt állnak. Kiemelt figyelmet fordítunk a környezetünkre, az üzemi higiéniára, új, élettanilag is korszerű élelmiszeripari termékek receptúrájának megalkotására, továbbfejlesztésére.

Tovább

Csomagolási formák

Csomagolási formák

Felhívjuk szíves figyelmüket, cégünk kizárólag portechnológián alapuló termékek gyártásával és csomagolásával foglalkozik!

Nem csomagolóanyag-gyártó nyomda vagyunk, de szakmai segítséget nyújtunk a nálunk bércsomagolásban gyártatott termékek megfelelő nyomdai kivitelezéséhez.

Tovább