20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Szállítási információk

Szponzorálás

A TUTTI Kft. filozófiájában kezdetektől fogva kiemelt helyen szerepel a karitatív tevékenység és a helyi sportolók, sportegyesületek támogatása, ezen belül is az ifjúsági versenysport.

Sport

A vállalkozás nevét is viselő Koroncói TUTTI Judo Klubot, az ország egyik legsikeresebb judo klubját, már 1991 óta támogatjuk. Több éven át a győri önkormányzattal közösen szerveztük a TUTTI Kadett Judo Világkupát is. Számos alkalommal támogat a cég más, helyi kezdeményezésű sporteseményeket, a koroncói, valamint a rábapatonai futballcsapatot is.

Lions Club

Mivel Prohászka Ottó és Molnár János is alapító tagja az 1992-ben alakult Első Győri Lions Klubnak, így kezdetektől fogva támogatjuk annak tevékenységét, csakúgy mint a fiatal Lionsok, a LEO-K munkáját.

Kultúra

A kultúra támogatása először egy-egy helyi könyv kiadásához nyújtott támogatásban, majd egy-egy érdemesnek vélt helyi művész segítésében, az utóbbi években pedig a Győri Nemzeti Színház, valamint a Győri Filharmonikus Zenekar munkájához nyújtott anyagi támogatásban testesült meg. A cég minden évben kb. 70 színházbérletet vásárol, amelyet a dolgozók között oszt ki, egyfajta jutalmazásképp. Egyéb eseti támogatásban is részesítettük a Győri Nemzeti Színházat. Prohászka Ottó 2007. június 7-én Kisfaludy-Díjban részesült.