20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Szállítási információk

Bemutatkozás

A Tutti Élelmiszeripari Kft. a Győr-Moson-Sopron főközlekedési út mentén, szép természeti környezetben található. A jelenleg is 100%-ig magyar tulajdonban lévő céget Prohászka Ottó vezetésével négy magánszemély alapította 1986-ban. A vállalkozás gyakorlatilag a semmiből indult és mára közepes méretű társasággá nőtt, s találta meg helyét a belföldi és külhoni piacokon.

Tutti Kft. épülete
Tutti Kft. épülete

Cégünk szabadalmaztatott fagylaltpor gyártással vetette meg lábát az akkor még szűk hazai piacon és azóta is meghatározó tagja a magyar élelmiszeriparnak. Az újabb és újabb fejlesztéseknek köszönhetően más élelmiszeripari területeket is sikerült meghódítani. Szakterületünk a por alapú élelmiszerek előállítása, forgalmazása. Fő termékeink: fagylaltporok, instant és granulált kész- és félkész termékek, italporok, italautomatákhoz töltőanyagok, cukrászati alapanyagok, kávékrémporok, valamint vitamintabletták és étrend-kiegészítők. Fő előnyeink a rugalmasság, jó minőség, kiváló szervizzel, korrekt üzleti magatartással. Specialitásunk, hogy a multikkal szemben egyedi termékek gyártását is gazdaságosan meg tudjuk oldani, amely által ki tudjuk tölteni a legkülönbözőbb piaci réseket is.

Éves forgalmunk több mint 4,6 milliárd forintot tesz ki. A foglalkoztatottak száma 124 fő.

Az évek folyamán a Tutti Kft. olyan jól szervezett, jól működő üzem lett, ami hosszabb távra képes a jövőjét meghatározni. Szeretnénk megtartani azt a középvállalati méretet, melynek legfőbb értékei a rugalmasság, az innováció, a vevőközpontúság és a családias baráti légkör.