20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Szállítási információk

Cégfilozófia

Cégfilozófiánkat mindig a termékkutatás, új eljárások bevezetése és az élelmiszertudomány legújabb eredményeinek alkalmazása jellemezte. 

A cég filozófiájához tartozik az is, hogy valljuk, az ember alkotni született. Az alkotás adta sikerélmény pedig újabb energiákat szabadít fel. Ha erre megadjuk a lehetőséget, jól halad a munka és a cég jövője is felfelé ível. Igyekszünk a kollégáknak olyan körülményeket teremteni, hogy mindenki jól érezze magát, élvezze a munkát és örömmel jöjjön nap mint nap.

A cég működésének legfontosabb pillérei a munkaerő, a minőség és innováció, a gazdasági stabilitás és a hit a sikerben.  

A tisztességes, szorgalmas munka, a korrekt üzleti magatartás, a kitartás, a kis lépések taktikája, a józan paraszti ész uralma, a nyereség visszaforgatása a cégbe, a folyamatos fejlesztés, a jó csapatmunka, a kollégák megfelelő kiválasztása és motiválása hosszú távon magától meghozza a sikert. Valljuk, hogy a jó minőség kiváló szervizzel, korrekt üzleti magatartással, folyamatos innovációval együtt hosszú távon kifizetődő.

A mai magyarországi élelmiszeriparban elengedhetetlen a hosszútávú gondolkodásmód, a jól felépített, megbízható működés, mind a gyártás technikai hátterére, mind a termékek minőségére vonatkozóan. Ezt a filozófiát sem rövid, sem hosszútávú előnyök érdekében nem adnánk fel soha, hiszen ennek köszönhetően folyamatosan fejlődve, sikeresen tartjuk megszerzett jó pozícióinkat a piacon, dacára a nagy versenynek. A minőségi gyártás feltétele a kiváló szakmai közösség, a jó munkahelyi légkör. A Tutti Kft. közel százhúsz munkatársa rendszeresen képzi magát, fejleszti szakmai- és idegen nyelvtudását, hogy megfelelhessen a kor követelményeinek.