20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Szállítási információk

Cégünkről

Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Tutti Élelmiszeripari Kft. a Győr-Moson-Sopron főközlekedési út mentén, szép természeti környezetben található. A jelenleg is 100%-ig magyar tulajdonban lévő céget Prohászka Ottó vezetésével négy magánszemély alapította 1986-ban. A vállalkozás gyakorlatilag a semmiből indult és mára közepes méretű társasággá nőtt, s találta meg helyét a belföldi és külhoni piacokon.

Tovább

Cégtörténet

Cégtörténet

1986

Cégünket Prohászka Ottó alapította 3 magánszeméllyel együtt Tutti GMK néven, egy volt kiskocsma épületében, ahol 8 munkatárssal kezdődött meg a fagylaltpor gyártása. A fagylaltszezon végével leállt a termelés és év végén megtörtént a cég első átalakulása Tutti Élelmiszeripari Kisszövetkezetté.

Tovább

Cégfilozófia

Cégfilozófia

Cégfilozófiánkat mindig a termékkutatás, új eljárások bevezetése és az élelmiszertudomány legújabb eredményeinek alkalmazása jellemezte. 

A cég filozófiájához tartozik az is, hogy valljuk, az ember alkotni született. Az alkotás adta sikerélmény pedig újabb energiákat szabadít fel. Ha erre megadjuk a lehetőséget, jól halad a munka és a cég jövője is felfelé ível. Igyekszünk a kollégáknak olyan körülményeket teremteni, hogy mindenki jól érezze magát, élvezze a munkát és örömmel jöjjön nap mint nap.

A cég működésének legfontosabb pillérei a munkaerő, a minőség és innováció, a gazdasági stabilitás és a hit a sikerben.  

A tisztességes, szorgalmas munka, a korrekt üzleti magatartás, a kitartás, a kis lépések taktikája, a józan paraszti ész uralma, a nyereség visszaforgatása a cégbe, a folyamatos fejlesztés, a jó csapatmunka, a kollégák megfelelő kiválasztása és motiválása hosszú távon magától meghozza a sikert. Valljuk, hogy a jó minőség kiváló szervizzel, korrekt üzleti magatartással, folyamatos innovációval együtt hosszú távon kifizetődő.

A mai magyarországi élelmiszeriparban elengedhetetlen a hosszútávú gondolkodásmód, a jól felépített, megbízható működés, mind a gyártás technikai hátterére, mind a termékek minőségére vonatkozóan. Ezt a filozófiát sem rövid, sem hosszútávú előnyök érdekében nem adnánk fel soha, hiszen ennek köszönhetően folyamatosan fejlődve, sikeresen tartjuk megszerzett jó pozícióinkat a piacon, dacára a nagy versenynek. A minőségi gyártás feltétele a kiváló szakmai közösség, a jó munkahelyi légkör. A Tutti Kft. közel százhúsz munkatársa rendszeresen képzi magát, fejleszti szakmai- és idegen nyelvtudását, hogy megfelelhessen a kor követelményeinek.

Tovább

Termékdíjaink

Termékdíjaink

Tutti Jegeskávé - Magyar Termék Nagydíj 2005. dícsérő oklevél

Az instant italporok között a legsikeresebb termék a Jegeskávé italpor, amely 2004-ben a Csomagolástechnikai kiállításon díjat nyert, majd 2005-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíj Dícsérő Oklevelét, valamint a KERMI különdíját.

Tovább

Innováció

Innováció

A Tutti legfőbb sikere a kutató-fejlesztő munkában, az új ötletek megvalósításában rejlik. Már a kezdetektől fontos és jelentős mozgatóerő volt az innováció, ami a kutatás-fejlesztés másik fő motiválója. A társaság kiemelt figyelmet fordít új, élettanilag is korszerű élelmiszeripari termékek receptúrájának megalkotására, továbbfejlesztésére.

A vezetőink mindig fontosnak tartották, hogy egy lépéssel előrébb járjanak a többieknél. Ennek érdekében folyamatos, modern technológiára és termékfejlesztésre van szükség, hogy élenjáró eredményeket érhessünk el.

Mindig nagy gondot fordítottunk a kiállítások és a szakvásárok látogatására, mivel ezen a területen ez az információcsere és az új trendek megismerésének egyik fontos eszköze. Az innováció a termékskála bővítésének fontos mozgatója, az intenzív fejlesztésnek köszönhetően folyamatosan egyre több áru jelent meg a TUTTI Kft. termékpalettáján.

Tovább

Szponzorálás

Szponzorálás

A TUTTI Kft. filozófiájában kezdetektől fogva kiemelt helyen szerepel a karitatív tevékenység és a helyi sportolók, sportegyesületek támogatása, ezen belül is az ifjúsági versenysport.

Sport

A vállalkozás nevét is viselő Koroncói TUTTI Judo Klubot, az ország egyik legsikeresebb judo klubját, már 1991 óta támogatjuk. Több éven át a győri önkormányzattal közösen szerveztük a TUTTI Kadett Judo Világkupát is. Számos alkalommal támogat a cég más, helyi kezdeményezésű sporteseményeket, a koroncói, valamint a rábapatonai futballcsapatot is.

Tovább