20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Szállítási információk

Egyedi termékfejlesztés

Labor
Labor

Meglévő receptjeinket igényeik szerint továbbfejlesztjük, új termékötleteiket szakértő kollégáink segítségével megvalósítjuk.

Fejlesztéseink iránya a piac igényeinek megfelelő termékek előállítása.

Laboratóriumunk korszerű ellenőrző, vizsgáló eszközökkel és üzemi kísérleti berendezésekkel segíti a termékfejlesztés és a minőségellenőrzés munkáját. A beérkező alapanyagok, félkész termékek és késztermékek folyamatos, szigorú fizikai, kémiai és mikrobiológiai felügyelet alatt állnak. Kiemelt figyelmet fordítunk a környezetünkre, az üzemi higiéniára, új, élettanilag is korszerű élelmiszeripari termékek receptúrájának megalkotására, továbbfejlesztésére.

A termékfejlesztések egyik fő ösztönzője vevői oldalról érkezik. A céget rugalmas magatartás jellemzi, igyekszünk megvalósítani a különleges vásárlói igényeket, ötleteket, elképzeléseket. Kiválóan képzett kollégáink legjobb szaktudásuknak megfelelően a megbízóval közösen, a vevők igényeit maximálisan szem előtt tartva készítik el a kívánt terméket. Kollégáink az élelmiszerjogi előírásoknak és a törvényileg meghatározott lépéseknek megfelelően dolgoznak és segítenek a fogyasztói piacra kerülő termék címkéjének megtervezésénél is. Igény esetén a terméket független akkreditált laborban is bevizsgáltatjuk. A notifikációs igényű termékeknél szükség esetén a dokumentáció elkészítését is vállaljuk.

Amennyiben érdeklődik a fenti szolgáltatásaink iránt, akkor kérjük, keressen bennünket az internetes oldalunkon található elérhetőségek valamelyikén!