Ingyenes szállítás 3000 Ft felett! Szállítási információk

Szállítási információk

BÓNUSZ NYÁR A TUTTINÁL!

Webáruházunkban 2018. év végéig minden 3000,- Ft feletti megrendelést ingyen szállítunk ki!

A 3000,- Ft alatti megrendelésekre a következő szállítási költségek érvényesek:

  • 0-3 kg      900,- Ft
  • 3-10 kg  1150,- Ft

Kérdése esetén olvassa el GYAKORI KÉRDÉSEK oldalunkat

Kézbesítés és kézbesíthetetlen küldemények

1)     Postafiókra, vagy postafiók irányítószámra nem kézbesíthető küldemény.

2)     A DHL értesítheti a Címzettet a várható, illetve a sikertelen kézbesítésről. A Címzett – amennyiben ezt a DHL felajánlja számára – módosíthatja a kézbesítés időpontját, és a DHL meghatározott kirendeltségén is átveheti a küldeményt. Az igénybe vehető alternatív kézbesítési lehetőségek körét a Feladó kérése alapján a DHL korlátozhatja.

Amennyiben a Küldemény jelen Általános Szállítási Feltételek 2. pontja szerint kézbesíthetetlen; vagy a címzett nem azonosítható, illetve nem lelhető fel; vagy a címzett megtagadja az átvételt, illetve a fizetést a Küldemény átvételekor; a DHL megteszi az ésszerű lépéseket a Küldeménynek a Feladó költségén a Feladóhoz történő visszajuttatására. Amennyiben a visszajuttatás sikertelen, a DHL jogosult a Küldemény birtoklásával felhagyni, afelett szabadon rendelkezni, megsemmisíteni, illetve értékesíteni, ez esetben a DHL sem a Feladó, sem harmadik személyek felé nem tartozik felelősséggel. Az értékesítésből származó bevételt a DHL elsősorban az esetlegesen megfizetett Vámokra és Adókra, illetve a felmerült szállítási és kapcsolódó adminisztrációs költségekre jogosult elszámolni, míg az esetlegesen fennmaradó összeget visszajuttatja a Feladónak. DHL fenntartja a jogot, hogy megsemmisítse a Veszélyes Árut tartalmazó, és azon küldeményeket, amelyek Feladónak történő visszajuttatása jogszabályba ütközik.

Szállító partnerünk a DHL futárszolgálat.

 

A termékek szállítási díját a pontos rendelés ismeretében kalkuláljuk, melyet a rendelés megerősítése előtt az ár kalkulálásánál külön tételként feltüntet a rendszer.

Vállaljuk, hogy a munkanapokon délig leadott rendeléseket a következő munkanap reggel átadjuk a csomagküldő szolgáltatónak. A csomagküldő vállalat 2-3 munkanap alatt kiszállítja a terméket az Ön által megadott címre. Felhívjuk figyelmét, hogy rendelése leadásakor adja meg a telefonszámát, így ha a csomagküldő nem találja Önt otthon a csomag kiszállításakor, tudjon időpontot egyeztetni Önnel.

A futárnak fizethet utánvéttel, amikor a csomagot átadja. Ha nem szeretne készpénzzel bajlódni, akkor javasoljuk a bankkártyás fizetést, melyet a megrendelés leadásakor tud kezdeményezni.

A következő típusokat tudja használni: