20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Szállítási információk

Szállítás

FIGYELEM: Webáruházunkból csak magyarországi címre szállítunk!

Szállítási partnerünk a GLS General Logistics Systems Hungary Kft.
GLS adatkezelés tájékoztatók: https://gls-group.com/HU/hu/adatkezelesi-tajekoztato

Az ingyenes házhozszállítási kedvezményünk csak akkor érvényes, ha TUTTI és BODYSELECT termékekből tevődik össze a 20.000 Ft. Vendégtermékeinkre tehát NEM vonatkozik az ajánlat! A forgalmazóra vonatkozó információt a termék oldalán közvetlenül a termékfotó mellett találhatja meg. Amennyiben a forgalmazó Tutti, BodySelect, akkor számít bele a 20.000 Ft-hoz kötött ingyenes kiszállítási limitbe!

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:

0 Ft - 10.000 Ft között              1500,-
10.000 Ft - 20.000 Ft között    1000,-
20.000 Ft felett                           INGYENES

Nagyobb tételű, azaz 100 kg feletti rendelés esetén kérjük szíveskedjen a szállítás módja felől érdeklődni!

Kérdése esetén olvassa el GYAKORI KÉRDÉSEK oldalunkat

ÁTVÉTEL MÓDJA

A megrendelt termékeket az Eladó futárszolgálat útján történő kiszállítással juttatja el a megadott címre. A megrendelő a várható szállítási napról a kiszállítást teljesítő futárszolgálattól a megrendelés során rögzített e-mail címre kap értesítést. A rendelések teljesítése legalább 2, de legfeljebb 5 munkanapot vesz igénybe abban az esetben, ha a megrendelt termék raktáron van. Amennyiben a megrendelt termék nincs raktáron, úgy a rendelések teljesítése legfeljebb 15 munkanapot vesz igénybe. 

SÉRÜLT CSOMAGOLÁSÚ TERMÉK

A vevő köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét, a termékek darabszámát ellenőrizni, és az átvételi elismervényt aláírni. Sérült csomagolás esetén a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni a hibát. Ajánlott a termék sértetlenségét is az átvételkor ellenőrizni, és mennyiségi hiány vagy sérült termék esetén a helyszínen jegyzőkönyvben rögzíteni a hiányt vagy hibákat. A nem sértetlen csomagolású terméket a Vásárló csak saját felelősségére veheti át. 

SIKERTELEN KISZÁLLÍTÁS

Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására. A Vásárló köteles olyan szállítási címet és telefonszámot megadni, ahol a fenti időszakban elérhető.