10.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Szállítási információk

Szállítási információk

FIGYELEM: Webáruházunkból csak magyarországi címre szállítunk!
A csomagokat a DHL futárszolgálat szállítja ki a megadott címre.

5000 Ft alatti megrendelésekre a következő szállítási költségek érvényesek:

0-3 kg        900 Ft
3-10 kg   1150 Ft

5000 Ft és 10000 Ft közötti vásárlás esetén - 900 Ft a szállítási díj

10000 Ft felett - INGYENES!

Nagyobb tételű, azaz 100 kg feletti rendelés esetén kérjük szíveskedjen a szállítás módja felől érdeklődni!

Az ingyenes házhozszállítási kedvezményünk csak akkor érvényes, ha TUTTI termékekből tevődik össze a 10.000 Ft. Vendégtermékeinkre tehát NEM vonatkozik az ajánlat! A forgalmazóra vonatkozó információt a termék oldalán közvetlenül a termékfotó mellett találhatja meg

Kérdése esetén olvassa el GYAKORI KÉRDÉSEK oldalunkat

ÁTVÉTEL MÓDJA

A megrendelt termékeket az Eladó futárszolgálat útján történő kiszállítással juttatja el a megadott címre. A megrendelő a várható szállítási napról a kiszállítást teljesítő futárszolgálattól a megrendelés során rögzített e-mail címre kap értesítést. A rendelések teljesítése legalább 2, de legfeljebb 5 munkanapot vesz igénybe abban az esetben, ha a megrendelt termék raktáron van. Amennyiben a megrendelt termék nincs raktáron, úgy a rendelések teljesítése legfeljebb 15 munkanapot vesz igénybe. 

SÉRÜLT CSOMAGOLÁSÚ TERMÉK

A vevő köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét, a termékek darabszámát ellenőrizni, és az átvételi elismervényt aláírni. Sérült csomagolás esetén a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni a hibát. Ajánlott a termék sértetlenségét is az átvételkor ellenőrizni, és mennyiségi hiány vagy sérült termék esetén a helyszínen jegyzőkönyvben rögzíteni a hiányt vagy hibákat. A nem sértetlen csomagolású terméket a Vásárló csak saját felelősségére veheti át. 

SIKERTELEN KISZÁLLÍTÁS

Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására. A kiszállítás munkanaponként 8-17 óra között történik. A Vásárló köteles olyan szállítási címet és telefonszámot megadni, ahol a fenti időszakban elérhető. Az itt leírt általános szállítási szabályokon felül a Webáruházakban történő megrendelés esetén egyes szállítási feltételek és költségek, kedvezmények eltérhetnek.

Kézbesítés és kézbesíthetetlen küldemények

1)     Postafiókra, vagy postafiók irányítószámra nem kézbesíthető küldemény.

2)     A DHL értesítheti a Címzettet a várható, illetve a sikertelen kézbesítésről. A Címzett – amennyiben ezt a DHL felajánlja számára – módosíthatja a kézbesítés időpontját, és a DHL meghatározott kirendeltségén is átveheti a küldeményt. Az igénybe vehető alternatív kézbesítési lehetőségek körét a Feladó kérése alapján a DHL korlátozhatja.

Amennyiben a Küldemény jelen Általános Szállítási Feltételek 2. pontja szerint kézbesíthetetlen; vagy a címzett nem azonosítható, illetve nem lelhető fel; vagy a címzett megtagadja az átvételt, illetve a fizetést a Küldemény átvételekor; a DHL megteszi az ésszerű lépéseket a Küldeménynek a Feladó költségén a Feladóhoz történő visszajuttatására. Amennyiben a visszajuttatás sikertelen, a DHL jogosult a Küldemény birtoklásával felhagyni, afelett szabadon rendelkezni, megsemmisíteni, illetve értékesíteni, ez esetben a DHL sem a Feladó, sem harmadik személyek felé nem tartozik felelősséggel. Az értékesítésből származó bevételt a DHL elsősorban az esetlegesen megfizetett Vámokra és Adókra, illetve a felmerült szállítási és kapcsolódó adminisztrációs költségekre jogosult elszámolni, míg az esetlegesen fennmaradó összeget visszajuttatja a Feladónak. DHL fenntartja a jogot, hogy megsemmisítse a Veszélyes Árut tartalmazó, és azon küldeményeket, amelyek Feladónak történő visszajuttatása jogszabályba ütközik.

Szállító partnerünk a DHL futárszolgálat.

 

A termékek szállítási díját a pontos rendelés ismeretében kalkuláljuk, melyet a rendelés megerősítése előtt az ár kalkulálásánál külön tételként feltüntet a rendszer.

Vállaljuk, hogy a munkanapokon délig leadott rendeléseket a következő munkanap reggel átadjuk a csomagküldő szolgáltatónak. A csomagküldő vállalat 2-3 munkanap alatt kiszállítja a terméket az Ön által megadott címre. Felhívjuk figyelmét, hogy rendelése leadásakor adja meg a telefonszámát, így ha a csomagküldő nem találja Önt otthon a csomag kiszállításakor, tudjon időpontot egyeztetni Önnel.

A futárnak fizethet utánvéttel, amikor a csomagot átadja. Ha nem szeretne készpénzzel bajlódni, akkor javasoljuk a bankkártyás fizetést, melyet a megrendelés leadásakor tud kezdeményezni.

A következő típusokat tudja használni: