Szállítás

BÓNUSZ HÉTFŐ A TUTTINÁL!

Webáruházunkban minden hónap első hétfőjén BÓNUSZ HÉTFŐT tartunk. Az ezen a napon webáruházunkban leadott megrendelések kiszállítása DÍJMENTES. Az akció összeghatártól függetlenül minden rendelésre vonatkozik.

Az akció következő hétfője 2017. szeptember 4. Az ingyenes kiszállítás az ezen a napon ÉJFÉLIG LEADOTT RENDELÉSEKRE ÉRVÉNYES!


Egyéb esetben az alábbi szállítási költségek és ingyenes szállítási értékhatárok érvényesek:


Szállító partnerünk a DHL futárszolgálat. dhl logo

A termékek szállítási díját a pontos rendelés ismeretében kalkuláljuk, melyet a rendelés megerősítése előtt az ár kalkulálásánál külön tételként feltüntet a rendszer.

Kérjük ne feledje, hogy az ingyenes csomagküldést kizárólag 20.000,- Ft érték feletti rendelés esetén tudjuk vállalni! Ebben az esetben az utánvét díjától (300,- Ft) is eltekintünk!

20.000 Ft alatt a szállítási költségek:

0-3 kg        900 Ft
3-10 kg    1150 Ft
10-20 kg  1550 Ft
20-30 kg  2400 Ft

Az utánvét díja 300 Ft.

Vállaljuk, hogy a munkanapokon délig leadott rendeléseket a következő munkanap reggel átadjuk a csomagküldő szolgáltatónak. A csomagküldő vállalat 2-3 munkanap alatt kiszállítja a terméket az Ön által megadott címre. Felhívjuk figyelmét, hogy rendelése leadásakor adja meg a telefonszámát, így ha a csomagküldő nem találja Önt otthon a csomag kiszállításakor, tudjon időpontot egyeztetni Önnel.

A futárnak fizethet utánvéttel, amikor a csomagot átadja. Ha nem szeretne készpénzzel bajlódni, akkor javasoljuk a bankkártyás fizetést, melyet a megrendelés leadásakor tud kezdeményezni.
A következő típusokat tudja használni:
card