Szállítás

BÓNUSZ HÉTFŐ A TUTTINÁL!

Webáruházunkban minden hónap első hétfőjén BÓNUSZ HÉTFŐT tartunk. 
Az akció következő hétfője 2017. november 6. Az ingyenes kiszállítás az ezen a napon ÉJFÉLIG LEADOTT RENDELÉSEKRE ÉRVÉNYES!
Az ezen a napon webáruházunkban leadott és pénzügyileg teljesített megrendelések kiszállítása DÍJMENTES. 
Az akció összeghatártól függetlenül minden rendelésre vonatkozik. Utánvét esetén annak költsége (300,- Ft) a vásárlót terheli!

FONTOS!
Amennyiben a megrendelésre ezen akció során, az ott meghatározott szállítási díj-kedvezmény érvényesítésének szándékával kerül sor, úgy a kedvezmény érvényesítésének feltétele a megrendelést követő munkanap délelőtt 10.00 óráig beérkezett pénzügyi teljesítés. Amennyiben az akció keretében leadott megrendelés ellenértéke a megrendelés leadásának napját követő munkanap 10.00 óráig az Üzemeltető (Tutti Kft.) számlaszámára nem érkezik meg, úgy a szállítási díjkedvezményt a Megrendelő nem érvényesítheti. 

 

Egyéb esetben az alábbi szállítási költségek és ingyenes szállítási értékhatárok érvényesek:


Szállító partnerünk a DHL futárszolgálat. dhl logo

A termékek szállítási díját a pontos rendelés ismeretében kalkuláljuk, melyet a rendelés megerősítése előtt az ár kalkulálásánál külön tételként feltüntet a rendszer.

Kérjük ne feledje, hogy az ingyenes csomagküldést kizárólag 20.000,- Ft érték feletti rendelés esetén tudjuk vállalni! Ebben az esetben az utánvét díjától (300,- Ft) is eltekintünk!

20.000 Ft alatt a szállítási költségek:

0-3 kg        900 Ft
3-10 kg    1150 Ft
10-20 kg  1550 Ft
20-30 kg  2400 Ft

Az utánvét díja 300 Ft.

Vállaljuk, hogy a munkanapokon délig leadott rendeléseket a következő munkanap reggel átadjuk a csomagküldő szolgáltatónak. A csomagküldő vállalat 2-3 munkanap alatt kiszállítja a terméket az Ön által megadott címre. Felhívjuk figyelmét, hogy rendelése leadásakor adja meg a telefonszámát, így ha a csomagküldő nem találja Önt otthon a csomag kiszállításakor, tudjon időpontot egyeztetni Önnel.

A futárnak fizethet utánvéttel, amikor a csomagot átadja. Ha nem szeretne készpénzzel bajlódni, akkor javasoljuk a bankkártyás fizetést, melyet a megrendelés leadásakor tud kezdeményezni.
A következő típusokat tudja használni:
card