20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Szállítási információk

Innováció

A Tutti legfőbb sikere a kutató-fejlesztő munkában, az új ötletek megvalósításában rejlik. Már a kezdetektől fontos és jelentős mozgatóerő volt az innováció, ami a kutatás-fejlesztés másik fő motiválója. A társaság kiemelt figyelmet fordít új, élettanilag is korszerű élelmiszeripari termékek receptúrájának megalkotására, továbbfejlesztésére.

A vezetőink mindig fontosnak tartották, hogy egy lépéssel előrébb járjanak a többieknél. Ennek érdekében folyamatos, modern technológiára és termékfejlesztésre van szükség, hogy élenjáró eredményeket érhessünk el.

Mindig nagy gondot fordítottunk a kiállítások és a szakvásárok látogatására, mivel ezen a területen ez az információcsere és az új trendek megismerésének egyik fontos eszköze. Az innováció a termékskála bővítésének fontos mozgatója, az intenzív fejlesztésnek köszönhetően folyamatosan egyre több áru jelent meg a TUTTI Kft. termékpalettáján.

Az innováció mögött korszerű géppark áll, mely a jó minőségű termékek előállításához, csomagolásához nélkülözhetetlen. Minden termékünk megfelel a világon ma elvárható csomagolástechnikai igényeknek és a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági követelményeknek. A cég rugalmas, a megrendelők igényeit figyelembe vevő magatartásának alapja a korszerű raktárbázis, mely feltétele a rövid, naprakész kiszállítási határidőknek.

A társaság tevékenységét, minőségi és fejlesztő munkáját több magas elismerés is bizonyítja.