20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Szállítási információk

Csomagolási formák

Felhívjuk szíves figyelmüket, cégünk kizárólag portechnológián alapuló termékek gyártásával és csomagolásával foglalkozik!

Nem csomagolóanyag-gyártó nyomda vagyunk, de szakmai segítséget nyújtunk a nálunk bércsomagolásban gyártatott termékek megfelelő nyomdai kivitelezéséhez.

Stick

Stick

Minimális gyártási tétel: 500 kg
Kávék, kávéspecialitások, kávékrémporok és egyéb "egy adagos" termékek csomagolására használt csomagolási forma. A stick termékeket képesek vagyunk mind kartonos, mind gyűjtőtasakos formában is csomagolni széles kiszerelési egységekben. A termék szélessége fixen 40 mm, míg a hossza választható a töltendő termék térfogata függvényében (jellemzően 135-165 mm közötti).

Tölthető tömeg: 10 g-tól 25 g-ig.

Tovább

Tömlőtasak

Tömlőtasak

Minimális gyártási tétel: 1 tonna
Ez az egyik legegyszerűbb csomagolási forma. Olyan termékek csomagolásához ajánljuk, amelyeknél esztétikailag hátrányos az oldalhegesztés. A csomagolóanyag hátránya, hogy se talppal, se simítózárral nem lehet őket ellátni. A termék nem áll meg saját lábán.

Tölthető tömeg: 150 g-tól 2000 g-ig.

Tovább

Párnatasak

Párnatasak

Minimális gyártási tétel: 500 kg
Ezt a csomagolástípust főleg kisebb méretű tasakok készítésére használják. A fóliából a gép félbehajtással és kétoldali hegesztéssel készít tasakot, majd a töltés után a felső oldalt is lezárja. A termék nem áll meg saját lábán, kínáló karton szükséges hozzá (vagy ömlesztett csomagolás). A csomagológépünk az igényeknek megfelelően 3, vagy 4 oldalon is tudja hegeszteni a tasakot.

Tölthető tömeg: 5 g-tól 100 g-ig.

Tovább

Élhegesztett tasak

Élhegesztett tasak

Minimális gyártási tétel: 1 tonna
Ez a csomagolás a tömlő tasakhoz hasonló, de a kialakított oldalvállak miatt azonos tasakmagasság esetén nagyobb térfogat tölthető vagy alacsonyabb tasak készíthető. A zacskót itt is tömlőből hajtogatja a gép, középen függőlegesen, illetve az alján és tetején vízszintesen hegeszti le. Ezt a tasakot visszazárható változatban is tudjuk készíteni.

Tölthető tömeg: 400 g-tól 1000 g-ig.

Tovább

Beszúrt (álló) tasak

Beszúrt (álló) tasak

Minimális gyártási tétel: 1 tonna
Ez a csomagolástípus megegyezik az élhegesztett tasakkal, kiegészülve a gép által készített talphajtással, ami lehetővé teszi, hogy a termék álló tasak legyen a polcokon. Takarékosabb, gazdaságosabb megoldás a doy pack csomagoláshoz képest, kompromisszummal a megjelenés terén.

Tölthető tömeg: 200 g-tól 1000 g-ig.

Tovább

Doy-Pack, vagy talpas tasak

Doy-Pack, vagy talpas tasak

Minimális gyártási tétel: 1 tonna
Elegáns csomagolási típus. Társított anyagból: műanyag- műanyag vagy műanyag-alufólia társításból készül. A tasak megerősített ellipszis alakú talp kiképzésének köszönhetően a termék dobozhoz hasonlóan, stabilan áll a polcon. A tasak szélei is hegesztettek. Ezt a tasakot visszazárható változatban is tudjuk készíteni.

Tölthető tömeg: 150 g-tól 1000 g-ig.

Tovább

Talpas tasak füllel

Talpas tasak füllel

Minimális gyártási tétel: 1 tonna
A füllel ellátott talpas tasakok a hagyományos talpas tasakok nagyméretű változatai. Főleg nagyobb kiszerelések esetén ajánljuk, a szállíthatóság érdekében.

Tölthető tömeg: 2 kg-tól 10 kg-ig.

Tovább

Papírdoboz

Papírdoboz

Minimális gyártási tétel: 1 tonna
A papírdoboz, a kartondoboz az a csomagolóanyag, amelynek olcsóságával, könnyűségével, erősségével, gazdaságos helykihasználásával, pakolhatóságával, színezhetőségével, nyomtathatóságával szinte semmi nem veheti fel a versenyt. Mi is képesek vagyunk (jellemzően nyomatlan fóliájú) tasakos termékek csomagolására papírdobozba, vagy fémdobozba. 

Tölthető tömeg: 100 g-tól 500 g-ig.

Tovább

Műanyag tégelyek és Flakonok

Műanyag tégelyek és Flakonok

Általunk első sorban táplálékkiegészítő termékek csomagolására használt csomagolási forma, ami megfelelő zárást tesz lehetővé felbontás után is. A tökéletes lezárás érdekében az indukciós zárást is meg tudjuk oldani.

Tölthető űrtartalom: 1 liter-től 8 literig (cirka 300 g-tól 3000 g-ig, a termék térfogatának függvényében).

Tovább

Big bag zsák

Big bag zsák

A bigbag zsákok megfelelő megoldást biztosítanak nagy mennyiségű száraz termék időszakos tárolására vagy szállítására. Költségtakarékos és rugalmas egyutas szállítás. Alkalmas vízi, vasúti és közúti szállításra is.

Tölthető tömeg: 1 m3 / 1 tonna

Tovább