20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Szállítási információk

Minőségpolitika

Vállalatunk legfőbb törekvése, hogy termékeinken és szolgáltatásainkon keresztül a vevői elvárásokat élelmiszerbiztonsági szempontok szerint a lehető legnagyobb fokon teljesítsük. A termékeinkkel lehetőséget biztosítsunk vevőink számára, hogy elnyerjék fogyasztóik elégedettségét.

A 2000 évtől kezdődően a bevezetett Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pont (HACCP) rendszer működtetése tovább növeli azt a biztonságot, amit a fogyasztó egészségének megóvása érdekében egy élelmiszer előállítónak biztosítani szükséges.

2004. márciusa óta rendelkezik cégünk az EU export regisztrációs számmal (HU 251 EK), mely lehetővé teszi az egész Unió területére a saját előállítású termékek korlátlan szállítását. 

A fenti célok megvalósításának hatékony eszköze a 2005 óta működtetett IFS élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszer. (emelt szint)

A kialakított és működtetett rendszerek biztosítják a termékek, anyagok, eljárások és intézkedések nyomon követhetőségét, amely lényeges eleme az élelmiszerbiztonság tökéletes megvalósításának.

Meggyőződésünk, hogy a munkahelyi környezetben kialakított rend, fegyelem, magas fokú higiéniai állapot a kitűzött célok elérése érdekében az egyik leghatékonyabb módszer. 

Termékeinket kizárólag a vonatkozó magyar és európai uniós jogszabályi előírások, a környezetvédelmi szabályok és az etikai normák figyelembevételével készítjük.

Cégünk alkalmazottai, vezetői minden szinten a minőség elkötelezett hívei és ezt az elkötelezettséget folyamatos oktatással, tréninggel tartjuk fenn.

Szállítói partnereinkkel, vevőinkkel kialakított korrekt, tartós kapcsolat alapja az előírt és jogosan elvárt minőség mindenkori biztosítása.

Prohászka Andrea
ügyvezető igazgató